<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.05.2023 2491

Як виростити великий врожай картоплі: потрібна усього лише фольга

Хочете, щоб врожай картоплі 2023 року по-хорошому здивував вас?

8c9e57137ba92e179dfdb46e794a478d_07.05.23

Існує чимало лайфгаків, які допомагають городникам підвищити врожайність цього продукту. Якщо ви не хочете використовувати хімічні засоби - пише ТСН.ua.

Багато городників-початківців не знають, як виростити великий врожай картоплі. Цікаво, що для цього зовсім не потрібно використовувати різноманітні хімічні засоби. Вам знадобиться всього лише звичайна алюмінієва фольга.

Чому фольга допомагає виростити гарний врожай картоплі

Алюмінієва фольга складається з таких корисних речовин, як мідь, алюміній, кремній та залізо. Якщо використовувати їх під час висаджування рослини, вони сприятливо впливають на її подальший ріст.

Ці елементи здатні наситити картоплю, а також захищають її від шкідників та різних хвороб. А це, своєю чергою, значно збільшує її врожайність.

Фольга також допомагає запобігти злежуванню ґрунту. А тому його грудки не тиснуть на ще незміцнілі бульби. Між бульбами та землею утворюється невеликий прошарок, завдяки якому відбувається природне провітрювання. Тобто ґрунт залишається пухким, а картопля отримує необхідну дозу світла, тепла, води.

Що потрібно робити з фольгою, щоб урожай картоплі збільшився

Зі шматочків фольги необхідно зробити невеликі кульки. Перед тим, як висаджувати розсаду картоплі у ґрунт, потрібно кинути по одній такій кульці в кожну лунку.

Завдяки наявності в лунці кульки з фольги картопля не буде пріти. Але після збирання врожаю не забудьте витягнути та викинути фольгу, адже матеріал вже передав ґрунту свої корисні властивості.

Оценка материала:

3.67 / 3
Як виростити великий врожай картоплі: потрібна усього лише фольга 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
07.05.2023 2491
Еще материалы раздела «Суспільство»