Життя та Стиль
Суспільство
Салат із молодою кропивою і яйцями: просто і корисно
Це неймовірний весняний салат, який стане ідеальним варіантом обіду або вечері. Обов'язково спробуйте приготувати.
Такий салат готується неймовірно просто і швидко, а головне, що він справжнє джерело вітамінів. Для салату з кропивою потрібно використовувати молоді листочки рослини і перед вживанням правильно ошпарити їх. Пише ТСН.
Інгредієнти:
- кропива — 100 г
- яйця — 3 шт.
- сметана — 3 ст. л.
- часник (свіжий або мелений)
- зелень петрушки
Приготування:
Оскільки кропива — пекуча рослина, спочатку її потрібно залити гарячою водою на 1-2 хвилини. Але не перетримуйте, оскільки рослина просто звариться і втратить не лише свій зовнішній вигляд, а й вітаміни.
Яйця зваріть круто, почистіть і наріжте кубиками.
Наріжте кропиву і зелень петрушки.
Подрібніть зубчик часнику. Також можна використовувати мелений часник у вигляді порошку.
Помістіть все в салатницю, заправте сметаною, додайте улюблені спеції і добре перемішайте.