<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
07.05.2023 352

Росіяни використовують різні тактики для виснаження української ППО, - Гуменюк

Російські військові використовують різні тактики з метою виснаження української системи протиповітряної оборони.

Про це розповіла в ефірі телемарафону керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк.

«Те, що вони намагаються використовувати різні тактики – вони випробовують і виснажують нашу систему протиповітряної оборони, намагаються знайти спосіб її обходити. І також розширюють свою тактику через те, що не мають сталого запасу засобів, якими можуть діяти. Тобто використовують те, що в них вже залишилося. Високоточну зброю трішки економлять, іншу використовують, завдяки чому випробовують і перевіряють, де ж саме система протиповітряної оборони», – пояснила речниця.

Вона зазначила, що підвищена активність авіації та пов’язані з цим часті повітряні тривоги, також «є елементом психологічного тиску на населення України».

Гуменюк наголосила, що окрім вогневого впливу, «РФ намагається домогтися морально-психологічного виснаження українців».

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни використовують різні тактики для виснаження української ППО, - Гуменюк 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
07.05.2023 352
Еще материалы раздела «Події»