<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.05.2023 779

Скоро частину України накриють заморозки – синоптик

Погода в Україні 8 травня очікується прохолодна, зазначила експерт.

Заморозки в Україні у ніч на понеділок, 8 травня, очікуються на північній частині території нашої держави. Пише УНІАН. 

У ніч на вівторок заморозки будуть також у західних регіонах нашої держави, попередила у Facebook синоптик Наталка Діденко. "Заморозки залишаються у ніч на понеділок у північній частині України. Наступної ночі, на вівторок, ...заморозки ще й спостерігатимуться також в західних областях", - зазначила експерт.

Діденко додала, що 8 числа в Україні прогнозується свіжа погода. Вночі найвища температура повітря очікується на південній частині території: +4…+10 градусів. За даними синоптика, вдень максимальна температура може становити +14.

Погода в Україні - що варто знати

Синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха говорила, що у першій половині травня на території нашої держави не очікується суттєве потепління, хоча і завершується період дощів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скоро частину України накриють заморозки – синоптик 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.05.2023 779
Еще материалы раздела «Суспільство»