<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.05.2023 1848

В Україну йде потепління, але насолодитися ним не вийде: які капризи готує погода

Українців попередили про наближення дощів і гроз

В Україні погода на початку травня виявилася прохолодною, проте синоптики прогнозують, що незабаром суттєво потеплішає. Втім, насолодитися теплом все одно поки що не вийде. Пише telegraf.com.ua.

Як йдеться у прогнозі Gismeteo, хоч до кінця нового тижня стобики термометра поповзуть вгору, проте слідом за ними до країни прийдуть дощі, а подекуди й з грозами.

Так, у західних областях тепліти почне вже з вівторка і протягом робочого тижня навіть можна буде побачити пару ясних днів. Але вже у вихідні хмари знову затягнуть небо, а дощі та грози продовжуватимуться практично весь наступний тиждень.

Приблизно така ж картина очікується і в центральних областях, де за потеплінням варто чекати нового похолодання у зв’язку з опадами.

Найсильніші опади варто чекати у східних областях, мешканцям яких також варто підготуватися до гроз.

Дуже прохолодні два тижні синоптики прогнозують і для жителів південних областей, де температура повітря в ці дні вище за +20 градусів так і не підніметься.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде потепління, але насолодитися ним не вийде: які капризи готує погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.05.2023 1848
Еще материалы раздела «Суспільство»