<
НОВИНИ ДНЯ: Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.05.2023 1317

Пюре із зеленого горошку: дуже простий варіант гарніру

На приготування цієї страви ви не витратите понад 15 хвилин.

cf7989e5adc7afdb4ba075ec40900e0c_09.05.23

Готується пюре із замороженого горошку надзвичайно просто та швидко. Його добре подавати як гарнір до риби чи запеченого курячого філе. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • заморожений зелений горошок - 500 г
  • оливкова олія
  • вершкове масло - 15 г
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • окріп

Приготування:

Заморожений зелений горошок промийте у холодній воді та відкиньте на сито, щоб з нього стекла вода. Розморожувати горошок не потрібно, адже у цій страві використовується саме заморожений.

У каструлі підігрійте невелику кількість оливкової олії та відправте у неї горошок. Прогрійте його 1-2 хвилини та ретельно перемішайте.

Влийте у каструлю з горошком гарячу воду так, щоб вона ледь покрила його. Проваріть горох близько 7 хвилин, посоліть, поперчіть.

Додайте у горох шматочок вершкового масла і тільки-но воно розтопиться, добре перемішайте та збийте горох блендером. Після отримання пюре спробуйте, чи у страві вистачає спецій.

Оценка материала:

5.00 / 3
Пюре із зеленого горошку: дуже простий варіант гарніру 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
09.05.2023 1317
Еще материалы раздела «Суспільство»