НОВИНИ ДНЯ: Яблучний тарт татен: рецепт ароматної французької випічки  На Марсі знайшли ознаки життя: що кажуть вчені  Майже 90% компаній планують підвищити зарплати: на скільки вони зростуть у 2025 році  "Загарбати цілком й остаточно": політичний експерт назвав сценарій, який Путін підготував для України  Що робити, щоб буряк швидше зварився: 25 хвилин на будь-який розмір плоду — і каструля буде чистою  Церковний календар на грудень 2024 року: коли до дітлахів прийде святий Миколай і дата Різдва  На вихідних погода в Україні зміниться, - прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.05.2023 1401

Пюре із зеленого горошку: дуже простий варіант гарніру

На приготування цієї страви ви не витратите понад 15 хвилин.

cf7989e5adc7afdb4ba075ec40900e0c_09.05.23

Готується пюре із замороженого горошку надзвичайно просто та швидко. Його добре подавати як гарнір до риби чи запеченого курячого філе. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • заморожений зелений горошок - 500 г
  • оливкова олія
  • вершкове масло - 15 г
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • окріп

Приготування:

Заморожений зелений горошок промийте у холодній воді та відкиньте на сито, щоб з нього стекла вода. Розморожувати горошок не потрібно, адже у цій страві використовується саме заморожений.

У каструлі підігрійте невелику кількість оливкової олії та відправте у неї горошок. Прогрійте його 1-2 хвилини та ретельно перемішайте.

Влийте у каструлю з горошком гарячу воду так, щоб вона ледь покрила його. Проваріть горох близько 7 хвилин, посоліть, поперчіть.

Додайте у горох шматочок вершкового масла і тільки-но воно розтопиться, добре перемішайте та збийте горох блендером. Після отримання пюре спробуйте, чи у страві вистачає спецій.

Оценка материала:

5.00 / 3
Пюре із зеленого горошку: дуже простий варіант гарніру 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
09.05.2023 1401
Еще материалы раздела «Суспільство»