<
НОВИНИ ДНЯ: Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Літній наступ Росії. Де та коли Москва може нанести новий удар  Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізм  Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.05.2023 5173

Частину України накриють дощі та заморозки: прогноз погоди на тиждень

В Україні цього тижня очікуються дощі. При цьому прогнозуються заморозки до 5 градусів морозу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру у Facebook.

Так, 9 і 10 травня у південній частині, східних і Дніпропетровській областях, а вдень 11 травня місцями на Лівобережжі очікуються короткочасні дощі. На решті території без істотних опадів.

Температура повітря вночі становитиме +1 +8 градусів. Водночас в Україні, крім Закарпаття, півдня та сходу, на поверхні ґрунту прогнозуються заморозки 0 -5 градусів.

У середу і четвер, 10 і 11 травня, на заході країни місцями і в повітрі очікуються заморозки 0 -3 градусів. При цьому температура вдень становитиме +9 +15, а на Закарпатті +16 +20.

У п'ятницю, 12 травня, буде без опадів, лише на Закарпатті вдень очікується невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме +2 +8 градусів, а вдень +13 +19 градусів.

Нагадаємо, за даними синоптиків, в Україні місцями очікуються короткочасні та невеликі дощі. Можливі також заморозки на поверхні ґрунту 0-5°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Частину України накриють дощі та заморозки: прогноз погоди на тиждень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.05.2023 5173
Еще материалы раздела «Суспільство»