<
НОВИНИ ДНЯ: Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізм  Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктів  Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.05.2023 1690

Синоптики попередили про заморозки на 9 травня: де очікувати

В Україні ще продовжуватимуться заморозки 0-5° на поверхні ґрунту. Їх 9 травня прогнозують у північних та більшості західних областей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, завтра в країні мінлива хмарність. У південній частині, східних та Дніпропетровській областях короткочасні дощі. На решті території без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

При цьому в середньому вночі температура повітря становитиме +1 +6 градусів, а у північних та більшості західних областей на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-5°.

На півдні країни температура вночі буде дещо вищою +4 +9 градусів, а вдень в Україні в середньому +9 +14°, на Закарпатті до +17.

На високогір'ї Карпат очікується невеликий мокрий сніг, температура протягом доби в горах коливатиметься в межах 0-5 градусів.

У Києві 9 травня мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вночі прогнозується +4 +6 градусів, а вдень +11 +13. На поверхні ґрунту в Київській області очікуються заморозки 0-5°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики попередили про заморозки на 9 травня: де очікувати 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.05.2023 1690
Еще материалы раздела «Суспільство»