<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Українувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.05.2023 1664

Прогноз погоди на 10 травня в Україні: місцями будуть будуть дощі, а місцями – заморозки

На більшості території країни опадів не прогнозують.

У середу, 10 травня, в Україні місцями не припиняться опади. Також найближчої ночі в багатьох областях очікуються заморозки і на поверхні ґрунту, і в повітрі. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У східних та південно-східних областях, а також на Одещині будуть невеликі короткочасні дощі. На решті території України - без істотних опадів. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

Вночі температура повітря у більшості областей буде 1-6° тепла. На заході, у Житомирській та Вінницькій областях у повітрі сильні заморозки - 0-5°. У Чернігівській, Черкаській, Кіровограській, Одеській та Миколаївській областях заморозки 0-5° будуть на поверхні ґрунту.  Вдень повітря прогріється до +10-15°. На Закарпатті стовпчики термометрів піднімуться до +15-20°.

Погода на Київщині

У регіоні 10 травня прогнозують хмарність з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Швидкість північно-східного вітру - 5-10 м/с.

Вночі температура в Київській області буде 1-6° тепла, а також на поверхні ґрунту заморозки - 0-5°. Вдень повітря прогріється до +8-13°. У Києві вдень стовпчики термометрів покажуть +3-5° тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +12-14°.

Погода у травні

За даними "Укргідрометцентру", у травні погода очікується в межах кліматичної норми. Середня місячна температура повітря становитиме 13-17°, в горах 7-12° тепла. Абсолютний мінімум температури становить 0-6° морозу, а максимум - 30-37°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 10 травня в Україні: місцями будуть будуть дощі, а місцями – заморозки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.05.2023 1664
Еще материалы раздела «Суспільство»