<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.05.2023 1617

В Україні обмежили використання музики у маршрутках і таксі

Водіям заборонили вмикати в автобусах музику або фільми. Це стосується також і таксі.

526de22fa137cd89ddf173d1fecb23c5_11.05.23

Кабінет міністрів обмежив використання музики в громадському транспорті. Пише ТСН. 

Про це передає пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

Відтепер водії автобусів мають право не допускати до салону пасажирів, які створюють шум за допомогою технічних пристроїв.

Також водіям заборонили вмикати в автобусах музику або фільми. Це дозволено, якщо в салоні є навушники або ж на нерегулярних рейсах за згодою пасажирів.

Нововведення стосуватимуться також таксі. Музику водії можуть вмикати тільки тоді, якщо пасажир не заперечує.

"Постанову ухвалено на виконання закону щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музики держави-агресорки, який Верховна Рада підтримала влітку минулого року", – уточнили у відомстві.

Нагадаємо, що у Львові спалахнув гучний скандал через молодиків, які на всю вулицю слухали путініста Лєпса. Після розголосу у Мережі любителям російської музики вручили повістки.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні обмежили використання музики у маршрутках і таксі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.05.2023 1617
Еще материалы раздела «Суспільство»