<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.05.2023 653

Вдень потепліє, але вночі тримаються заморозки: прогноз погоди на 11 травня в Україні

Найпрохолодніше буде на високогір'ї Карпат.

У четвер, 11 травня, в Україні лише місцями дощитиме. Найближчої ночі в багатьох областях очікуються заморозки і на поверхні ґрунту. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде мінлива хмарність. Опадів у четвер не прогнозують. Лише вдень у східних областях невеликий короткочасний дощ. Вітер переважно північно-східний (у західних областях - південно-східний), 5-10 м/с.

Температура вночі становитиме від +1° до +6°. У більшості західних, північних та центральних областей на поверхні ґрунту будуть заморозки 0-5°. Вдень повітря прогріється до 12-17° тепла. На Закарпатті буде тепліше - стовпчики термометрів піднімуться до 21° тепла. Тим часом на високогір'ї Карпат вночі близько 0°, вдень 6-11° тепла.

Погода на Київщині

На Київщині 11 травня прогнозують хмарність. Опадів в регіоні не буде. Швидкість північно-східного вітру - 5-10 м/с.

Вночі температура в Київській області буде 1-6° тепла, а також на поверхні ґрунту заморозки - 0-5°. Вдень повітря прогріється до +12-17°. У Києві вдень стовпчики термометрів покажуть +4-6°, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +15-17°.

Коли до України прийде потепління

Синоптикиня Наталія Птуха розповіла, що цього тижня територія України опиниться під впливом антициклону. Тому відійдуть нічні заморозки, але натомість розпочнуться короткочасні дощі. Втім, вони стають локального характеру, до того ж вони будуть теплими - що говорить про неминучість літа.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вдень потепліє, але вночі тримаються заморозки: прогноз погоди на 11 травня в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.05.2023 653
Еще материалы раздела «Суспільство»