<
НОВИНИ ДНЯ: Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємств  Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independentвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.05.2023 1837

До України поступово повертається тепло: прогноз погоди на 12 травня

Нічні заморозки відступили.

Майже по всій Україні у п'ятницю, 12 травня, буде сухо. Вдень температура повітря трохи підвищиться, а нічні заморозки відступлять. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде мінлива хмарність. Опадів синоптики не прогнозують. Але на північному сході країни вдень буде невеликий короткочасний дощ. Вітер переважно північно-східний, у західних областях південно-східний, 5-10 м/с.

Вночі температура повітря опуститься до 2-7° тепла. На Закарпатті та на узбережжі морів буде трохи тепліше - до +10°. Вдень в Україні стовпчики термометрів показуватимуть від +15° до +20°. На високогір'ї Карпат вночі прогнозують 0-5° тепла, а вдень - 7-12° тепла.

Погода на Київщині

У регіоні 12 травня буде мінлива хмарність, але без опадів. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Крім того, від 12 до 14 травня по Київській області та столиці синоптики повідомляють про надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

В області температура повітря вночі буде 2-7° тепла, а вдень повітря прогріється до +15-20°. У Києві вночі обіцяють 5-7° тепла, а вдень температура підніметься до +20°.

Прогноз погоди у травні

Керівник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру В’ячеслав Білик повідомив, що у найближчі два тижні травня заморозки зникнуть, а задощить по всій території країни від 17 травня.

"Від 15-17 травня в Україні запанує літня дощова погода. Температура повітря кожного дня буде потрошку підніматися. Зараз вона в межах 12-17 градусів тепла, а наступного тижня буде 20-25 градусів тепла", – розповів Білик.

Оценка материала:

5.00 / 1
До України поступово повертається тепло: прогноз погоди на 12 травня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.05.2023 1837
Еще материалы раздела «Суспільство»