<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.05.2023 5886

В Україну йде атмосферний фронт: синоптик спрогнозувала довгоочікуване тепло

Синоптик Наталія Діденко повідомила про потепління в Україні, заморозки відступлять.

Як передає "Хвиля", про це вона розповіла на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, за словами Діденко, із п'ятниці, 12 травня, в Україні починається потепління. У більшості областей України протягом дня температура повітря складатиме +15+20 градусів. Надалі буде ще тепліше.

"Однак не забувайте, що ночі все ще холодні, незважаючи на те, що атмосфера надавала нарешті заморозкам підсра...ків)). Погода визначатиме антициклон, тому в більшості областей України істотних опадів не передбачаються. Хіба хвіст атмосферного фронту зачепить невеликими дощами північно- схід та північ", - зазначила синоптик.

У Києві також поступово теплішає. Завтра стовпчики термометрів вже піднімуться до +19, далі – вище.

"У п'ятницю в столиці переважатиме суха погода, лише вдень може підбігти хмарність з парочкою крапель, але навряд чи це позначиться на нашому радісному відчутті - все ж таки нарешті йде тепло", - додала Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде атмосферний фронт: синоптик спрогнозувала довгоочікуване тепло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.05.2023 5886
Еще материалы раздела «Суспільство»