<
НОВИНИ ДНЯ: Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Бізнес
Економіка
12.05.2023 303

Україна отримала 130 млн доларів від Світового банку на продовольчу безпеку

Україна 11 травня отримала фінансування від Світового банку в розмірі 132 млн доларів. Позику надано в рамках угоди про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР).

Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.

За даними прес-служби, кредитні кошти надійшли до загального фонду державного бюджету України за результатами виконання заходів, передбачених в рамках проекту програми "Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство".

Яка зазначив міністр фінансів України Сергій Марченко залучені кошти дозволять відшкодувати пріоритетні видатки, зокрема у сільськогосподарському секторі, для покращення ситуації у харчовій промисловості та забезпеченні продовольчої безпеки України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна отримала 130 млн доларів від Світового банку на продовольчу безпеку 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
12.05.2023 303
Еще материалы раздела «Економіка»