НОВИНИ ДНЯ: Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопада  У РФ припинили польоти половина літаків Airbus: у чому причина  Нові відстрочки, МСЕК та реєстр для військових. Як зміниться мобілізація в Україні  На вихідних Україні прогнозують від -4 до +13, у суботу - дощі з мокрим снігом  З натяком на Storm Shadow. У ЗСУ підтвердили удар по командному пункту в Курській області  Путін визнав удари ATACMS та Storm Shadow по Росії  Велика Британія готова воювати з РФ у Східній Європі: генерал назвав умовувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.05.2023 947

Італійська фритата: смачний рецепт сніданку від Євгена Клопотенка

Шефкухар Євген Клопотенко пропонує приготувати на сніданок ще одну просту і смачну ставу, приготування якої не займе у вас багато часу.

"Фритата — звучить нерідно і складно, але по факту, то просто омлет, печений у духовці. Я це скуштував вперше в Італії, коли малим жив в одній родині за обміном. Ми з ними раз чи два на тиждень ходили снідати у маленький ресторанчик неподалік. І там був якийсь прекрасний омлет. Коли я виріс і почав готувати, то дізнався, що це була італійська фритата", - розповідає у своєму блогу в Instagram Клопотенко. Пише ТСН. 

Приготування займає лічені хвилини, а отже зранку це якраз те, що треба.

"Берете 4 яйця, збиваєте їх енергійно вінчиком, додаєте сіль, перець, орегано. Ріжете дрібними кубиками 200 г цукіні. Форму для запікання змащуєте оливковою олією, вливаєте туди яйця і додаєте цукіні. Посипаєте цю прекрасність тертим сиром і запікаєте все 10-15 хвилин у розігрітій духовці при 180 градусах. Цьом", - пише Євген.

Спробуйте і ви приготувати на сніданок.

Раніше Клопотенко ділився рецептом смачних сирників, які завжди виходять.

Оценка материала:

5.00 / 2
Італійська фритата: смачний рецепт сніданку від Євгена Клопотенка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.05.2023 947
Еще материалы раздела «Суспільство»