НОВИНИ ДНЯ: Без опадів, але вітряно: синоптик розповіла, якою буде погода на вихідних  Важкий період закінчується: 3 знаки зодіаку відчують полегшення після 5 грудня  Зарплати військовим не підвищать, але будуть контракти з покращеними умовами, - Шмигаль  Росіяни переоцінили свої сили і зазнають втрат: у ЗСУ розповіли про ситуацію у Куп'янську  Моді приймає Путіна з почестями: що означає для України поїздка "фюрера" до Індії  Врожай в Україні зростає, але експерти б’ють на сполох — що заважає прибутку від його продажу  Прогноз погоди на 5 грудня: похолодання та нічний морозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.05.2023 1039

Італійська фритата: смачний рецепт сніданку від Євгена Клопотенка

Шефкухар Євген Клопотенко пропонує приготувати на сніданок ще одну просту і смачну ставу, приготування якої не займе у вас багато часу.

"Фритата — звучить нерідно і складно, але по факту, то просто омлет, печений у духовці. Я це скуштував вперше в Італії, коли малим жив в одній родині за обміном. Ми з ними раз чи два на тиждень ходили снідати у маленький ресторанчик неподалік. І там був якийсь прекрасний омлет. Коли я виріс і почав готувати, то дізнався, що це була італійська фритата", - розповідає у своєму блогу в Instagram Клопотенко. Пише ТСН. 

Приготування займає лічені хвилини, а отже зранку це якраз те, що треба.

"Берете 4 яйця, збиваєте їх енергійно вінчиком, додаєте сіль, перець, орегано. Ріжете дрібними кубиками 200 г цукіні. Форму для запікання змащуєте оливковою олією, вливаєте туди яйця і додаєте цукіні. Посипаєте цю прекрасність тертим сиром і запікаєте все 10-15 хвилин у розігрітій духовці при 180 градусах. Цьом", - пише Євген.

Спробуйте і ви приготувати на сніданок.

Раніше Клопотенко ділився рецептом смачних сирників, які завжди виходять.

Оценка материала:

5.00 / 2
Італійська фритата: смачний рецепт сніданку від Євгена Клопотенка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.05.2023 1039
Еще материалы раздела «Суспільство»