<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.05.2023 798

Пісочне печиво на майонезі: рецепт випічки, яка тане в роті

Для смачного, простого печива, що тане в роті, обов'язково використовуйте майонез із високим відсотком жирності. Така випічка виходить ніжною та розсипчастою.

Це печиво може бути будь-якої форми та розміру, робіть його таким, як вам подобається. Пише ТСН. 

Складники

  • вершкове масло – 100 г;
  • цукор – 60 г;
  • жовток – 1 шт.;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • борошно – 250 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • ванільний цукор;
  • сіль – щіпка.

Приготування

Олію кімнатної температури розітріть із цукром та сіллю. Додайте ванільний цукор, жовток, майонез і просіяне борошно з розпушувачем.

Замісіть м'яке тісто, загорніть його в плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин. З охолодженого тіста розкатайте джгут і розріжте на шматочки однакового розміру. На деко, застелене пергаментним папером, викладіть печиво. Випікайте в розігрітій духовці за 180 градусів 15 - 20 хвилин до рум'яності.

Поради

Замість ванільного цукру до тіста можна додати лимонну цедру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пісочне печиво на майонезі: рецепт випічки, яка тане в роті 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.05.2023 798
Еще материалы раздела «Суспільство»