<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППОвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
17.05.2023 333

WBA призначила промоутерські торги на бій Усик – Дюбуа: як боксери поділять гонорар

Українець заробить утричі більше, ніж його суперник.

54e7a31695de82f4a31fda7ddc001e2e_17.05.23

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) визначила дату для промоутерських торгів на поєдинок між чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа. Пише ТСН. 

Організація на своєму офіційному сайті повідомила, що торги відбудуться 25 травня в Х'юстоні (США).

У понеділок, 15 травня, команди українця та британця отримали від WBA повідомлення з деталями майбутніх торгів.

Мінімальна сума для отримання прав на бій становитиме один мільйон доларів. Розподіл гонорару становитиме 75% на 25% на користь Усика.

Нагадаємо, 29 квітня Усик повинен був битися з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано.

Після скасування поєдинку з "Циганським королем" команда українця розпочала переговори про бій з Дюбуа, який є обов'язковим претендентом на титул WBA.

3 квітня Всесвітня боксерська асоціація офіційно санкціонувала поєдинок Усик – Дюбуа.

Оценка материала:

5.00 / 2
WBA призначила промоутерські торги на бій Усик – Дюбуа: як боксери поділять гонорар 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
17.05.2023 333
Еще материалы раздела «Спорт»