НОВИНИ ДНЯ: "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українціввсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
18.05.2023 1979

У Києві почнуть діяти нові правила руху громадського транспорту під час повітряної тривоги

Столичний громадський транспорт працюватиме по-новому під час повітряної тривоги вже від 22 травня.

526de22fa137cd89ddf173d1fecb23c5_18.05.23

У Києві від понеділка, 22 травня, під час повітряної тривоги громадський транспорт довозитиме пасажирів до найближчого укриття. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва.

Про це повідомляє пресслкжба КМДА. Пише ТСН. 

"Від 22 травня у разі повітряної тривоги КП "Київпастранс" та приватні компанії, що надають послуги з перевезення пасажирів, мають робити зупинку біля найближчого укриття для населення, розміщеного за маршрутом руху. Відповідне рішення ухвалила сьогодні Рада оборони міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Відтак, водій транспорту робитиме оголошення про найближче укриття. Це може бути підземна станція метро, підземний перехід, укриття в будинках тощо.

Контроль за зупинкою громадського транспорту біля найближчого укриття забезпечуватиме управління патрульної поліції Києва.

Нагадаємо, у Києві перевірять усі укриття та бомбосховища.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві почнуть діяти нові правила руху громадського транспорту під час повітряної тривоги 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
18.05.2023 1979
Еще материалы раздела «Столиця»