<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.05.2023 1161

До Києва йдуть дощі та грози: названо точну дату, коли зіпсується погода

Синоптики попереджають про наближення опадів до столиці.

Найближчими днями у Києві збережеться тепла та суха погода. Проте вже наступного тижня налетять дощі, які супроводжуватимуться грозами. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише УНІАН. 

За даними синоптиків, найближчі 5 діб по Київщині денна температура буде в межах +23..+24, а вночі стовпчики термометрів показуватимуть +12..+14.

"Переважатиме погода без опадів, проте 23 та 24 травня пройдуть місцями короткочасні дощі, окремі грози", - йдеться у повідомленні. Проте опади ніяк не вплинуть на температуру у столиці.

Погода в Україні - прогноз на найближчі дні

За даними Українського гідрометцентру, у неділю та понеділок у більшості областей України вдень очікуються короткочасні дощі та грози. Вночі переважатиме суха погода.

Швидкість вітру очікується близько 5-10 м/с, однак синоптики попереджають, що під час гроз вітер буде поривчастим.

Прогнозується, що вдень повітря в Україні прогріватиметься до 19-25°, у південних та східних областях температура підійматиметься до літніх показників у 24-29°.

В Укргідрометцентрі відзначають, що у більшості регіонів нашої країни вже настало метеорологічне літо.

Оценка материала:

5.00 / 2
До Києва йдуть дощі та грози: названо точну дату, коли зіпсується погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.05.2023 1161
Еще материалы раздела «Суспільство»