<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
22.05.2023 456

“Вагнерівці” у Бахмуті будуть повністю розбиті — Череватий

Українські війська спостерігають за пересуванням ворога у місті і завдаватимуть головних ударів там, де їх не чекають.

a7fbf41a6dfd5ce19e0bacc4f37eb57e_22.05.23

Найманці терористичного угруповання ПВК “Вагнера”, яким керує російський воєнний злочинець Євген Пригожин, у Бахмуті зазнали непоправних втрат, попри те, що Сили оборони України не мали чисельної переваги на цьому напрямку. Невдовзі “вагнерівці” цілком будуть розбиті. Пише ТСН. 

На цьому наголосив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону.

"Хай вони [“вагнерівці”] відчувають постійну загрозу. Чи ми їх оточимо зараз, чи трошки згодом, але те угруповання буде розбите до кінця", - запевнив він.

За словами Череватого, Сили оборони України стежать за пересуваннями ПВК "Вагнера" і розуміють наміри окупантів.

“Де будуть головні удари, хай думають і хай переживають. Ми бачимо дуже добре їхні наміри, як вони підтягують сили, але на кожну їхню дію у нас є варіанти рішень", - підкреслив речник ЗСУ.

Сергій Череватий також заявив, що заяви Євгена Пригожина про виведення своїх найманців із Бахмута викликані великими втратами в лавах цього угруповання та відчуттям близької поразки.

"Непоправні втрати вже завдані ПВК "Вагнера". Не дивлячись на те, що у нас там немає чисельної переваги над ворогом та переваги у снарядах, ми завдяки навченості та військовій кмітливості намагаємось відтісняти ворога і він це розуміє, і цим покликані їхні заяви", - пояснив він.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин поспішив із заявою про “взяття” Бахмута, щоб встигнути вивести своїх найманців з міста, яке стало для них пасткою.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Вагнерівці” у Бахмуті будуть повністю розбиті — Череватий 5.00 5 2
Політика / Україна
22.05.2023 456
Еще материалы раздела «Україна»