<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.05.2023 1378

Від "лагідного хлопця" до огиди і цілеспрямованості: експертка проаналізувала зміни на обличчі Зеленського

Фахівчиня проаналізувала, як змінювався Зеленський.

4bcbbe819ed5b2a741aa9b4ec3ca1088_22.05.23

Фахівчиня з фізіогноміки Тетяна Ларіна розповіла, як під час війни змінився президент Володимир Зеленський. Вона зауважила, що український лідер пройшов складний шлях і його обличчя дуже змінилось.

Про це вона сказав в інтерв'ю ТСН.ua.

"На початку 2022 року, коли ще не почалась повномасштабна війна, президент був гарним чоловіком, я б навіть сказала хлопцем. Він намагався бути приємним, лагідним, сподобатись всім. 2022 року він говорив про мир. Було відчуття стурбованості. В одній із його промов можна спостерігати крик душі, хоча він намагається бути лагідним", - сказала вона. Фахівчиня з фізіогноміки зауважила, що обличчя президента почало змінюватись у квітні-травні 2022 року.

"А потім почало змінюватись обличчя президента. Спочатку помітно, що він дуже довго не спаввидно темні кола під очима. Проблеми починались у квітні-травні. Тоді ж його промови починають змінюватись - він стає більш агресивним, жорсткішим. Щелепа напружена, губи стають тоншими. У нього з'являється зморшка огиди (біля носа - ред.) на все, що відбувається. Коли ми весь час думаємо, у нас (на лобі - ред.) з'являється зморшка, це свідчення цілеспрямованості", - сказала вона.

Тетяна Ларіна наголосила, що саме тоді Зеленський перестав думати про те, щоб сподобатись людям. Він стає більш агресивним.

"Десь у вересні я побачила, що "мішки" під очима зникають, але з'являються зморшки. Тоді обличчя набуває іншого вигляду. Зараз я все одно бачу, що обличчя змінюється", - сказала вона.

Фахівчиня також проаналізувала поведінку Зеленського, коли він зустрічається з іноземними партнерами, то однією рукою тисне руку партнера, а іншою - торкається його плеча. Це може свідчити, як про дружнє ставлення, так і про зверхнє.

"Коли ми відчуваємо себе у близьких стосунках чи навіть більше - ми можемо собі подібне дозволити", - сказала Ларіна.

Експертка зауважила, що у порівнянні з Путіним, Зеленський набагато більше змінився.

"Я б не побажала нікому пройти через те, що проходить Зеленський. Путін змінювався довго і це не так разюче можна побачити", - сказала вона.

Оценка материала:

5.00 / 6
Від "лагідного хлопця" до огиди і цілеспрямованості: експертка проаналізувала зміни на обличчі Зеленського 5.00 5 6
Життя та Стиль / Суспільство
22.05.2023 1378
Еще материалы раздела «Суспільство»