<
НОВИНИ ДНЯ: Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°всі новини дня
Політика
Україна
22.05.2023 417

"Це - хороший полігон": полковник запасу ЗСУ розповів, як окупанти потрапили у "капкан" у Бахмуті

Військовий експерт спрогнозував, як відбуватиметься звільнення Бахмута.

79a749addfc0dc797442e01d7b8030d9_22.05.23

Військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі, льотчик-інструктор Роман Світан вважає, що російські окупанти у Бахмуті потрапили у капкан. Пише ТСН. 

Про це він сказав у коментарі "24 каналу".

Світан вважає, що ЗСУ зараз проводять операцію з напівоточення Бахмута, а тому терористи із ПВК "Вагнер" хочуть звідти якомога швидше втекти. Полковник запасу вважає, що ЗСУ проходитимуть по висотах та звільнять українське місто від російських окупантів.

"Розуміючи, що з тих висот, які в районі Бахмута, українські війська оброблятимуть місто – як у тирі, знищуватимуть росіян, Пригожин намагається медійно врятувати свою втечу" - вважає Світан.

Полковник запасу вважає, що українським військовим зараз немає сенсу прориватись до міста, яке частково захопили росіяни. Натомість доречніше буде його оточити.

"Це зараз хороший полігон для їх знищення з висот. Ми просто будемо щодня, як зараз це відбувається, по одній – дві роти росіян без контактних боїв знищувати з допомогою артилерії", - сказав він.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський розповів, що Сили оборони продовжують наступальні дії на флангах поблизу Бахмута.

Також російський терорист та військовий злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) не поділяє ентузіазму інших кремлівських пропагандистів з приводу так званого "взяття" Бахмута.

Президент США Джо Байден заявив, що російські окупанти під час штурму міста-фортеці Бахмута у Донецькій області втратили понад 100 тисяч осіб.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це - хороший полігон": полковник запасу ЗСУ розповів, як окупанти потрапили у "капкан" у Бахмуті 5.00 5 2
Політика / Україна
22.05.2023 417
Еще материалы раздела «Україна»