<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.05.2023 4550

В Україну йдуть дощі з грозами: синоптик розповіла, коли зіпсується погода

Синоптик Наталія Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у вівторок, 23 травня.

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, за словами Діденко, у вівторок у більшості областей України денна температура повітря коливатиметься в межах +20+25 градусів. Хіба що на північному сході та на узбережжях морів подекуди +18+21 градус.

"Дощі, іноді з грозами, передбачаються завтра всюди, крім західних областей (там переважно сонячно, лише у Карпатах ймовірність невеликих опадів)", - попередила синоптик.

У Києві 23 травня місцями очікуються короткочасні дощі, також можливі грози. Температура повітря у столиці становитиме +22, +23 градуси.

Нагадаємо, зливи, смерчі, град і посуха на заході та півночі України: прогноз погоди на літо-2023

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йдуть дощі з грозами: синоптик розповіла, коли зіпсується погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.05.2023 4550
Еще материалы раздела «Суспільство»