<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Політика
Росія
23.05.2023 439

Операція зі "звільнення" Бєлгородщини: російські "добровольці" просуваються далі – Легіон

Російська влада сподівається, що "контртерористична операція, яка була оголошена 22 травня" скоро завершиться.

95dadfad573bb68dfec14859c2004ffa_23.05.23

Добровольці Легіону "Свобода Росії" та "РДК" (Російського добровольчого корпусу - ред.) заявляють, що просуваються вперед під час операції зі "звільнення" Бєлгородської області. Пише ТСН. 

Про це Легіон повідомив на своїй сторінці у Телеграмі.

"Доброго ранку всім, окрім путінських посібників! Ми зустріли світанок на звільненій території та рухаємось далі", - йдеться у їхньому дописі.

Про які населені пункти йдеться - не повідомляють.

Тим часом влада Бєлгородської області заявляє, що у Грайворонському окрузі триває зачистка території, до якої залучені військові Міністерства оборони та силові структури.

"Повертатися поки що у свої будинки, я зараз звертаюся до жителів Грайворонського округу, які, дякую їм велике, тимчасово покинули свої будинки, поки не варто. Ми одразу повідомимо, і я повідомлю у своїх соцмережах, і голови місцевого самоврядування доведуть інформацію, коли буде безпечно", - сказав губернатор області Вячеслав Гладков, сподіваючись, що скоро завершиться "контртерористична операція, яка була оголошена 22 травня".

Нагадаємо, у США прокоментували події у РФ. У Державному департаменті США заявиили, що в них немає достовірної інформації про події у Бєлгородській області та додали, що єдиним агресором у війні є Росія.

Оценка материала:

5.00 / 1
Операція зі "звільнення" Бєлгородщини: російські "добровольці" просуваються далі – Легіон 5.00 5 1
Політика / Росія
23.05.2023 439
Еще материалы раздела «Росія»