<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
27.05.2023 488

Путін та Пригожин є метою для ліквідації, але не фізичної: у ГУР роз'яснили заяву про усунення керівництва РФ

Україна - цивілізована держава і діє цивілізованими методами.

fa87fe31c102f8505d8e5d8c7eef4280_27.05.23

Очільник Кремля Володимир Путін та засновник терористичного угруповання ПВК "Вагнер" Євген Пригожин є метою для ліквідації, але не фізичної. Пише ТСН. 

Про це заявив представник ГУР МО Андрій Юсов, повідомляє Freedom.

"Україна - цивілізована держава і діє цивілізованими методами. Зараз витрачати якісь нам зусилля для того, щоб фізично ліквідувати людину, схожу на Путіна, то ми можемо довго про це говорити, але це питання доцільності", - заявив Юсов.

За його словами, Путіна та військове керівництво РФ необхідно затримати як військових злочинців і доставити до міжнародного трибуналу: "Гаага для Путіна неминуча. І в цій ситуації навіть краще, щоб на цьому трибуналі він був живий".

Напередодні ватажок ПВК "Вагнер" розповів, що попереду на РФ чекає важка війна. І що армія Росії перебуває у такому стані, що може втратити свою країну. Ватажок "вагнерівців" закликав запровадити воєнний стан, закрити всі кордони та працювати на війну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін та Пригожин є метою для ліквідації, але не фізичної: у ГУР роз'яснили заяву про усунення керівництва РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
27.05.2023 488
Еще материалы раздела «Україна»