НОВИНИ ДНЯ: Перемога Трампа на виборах у США може стати "драмою для безпеки ЄС" — європарламентарі  Україна може виграти війну вже 2024 року: Черник назвав, що для цього потрібно  Вологий шоколадно-банановий хліб: смачний та простий рецепт  Що зміниться для України в разі зникнення Путіна: думка Буданова  Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це будевсі новини дня
Політика
Росія
30.05.2023 839

Москву атакували дрони дружньої до РФ країни – розвідники

Місцева влада повідомляє, що постраждалих немає, однак у ЗМП пишуть про потерпілих.

9ca3973b673d7a65cd95d275e4c14f8a_30.05.23

Розвідники Міжнародної спільноти InformNapalm стверджують, що дрони, які вранці масовано атакували Москву, були китайськими і прилетіли зі східної частини Московської області. Пише ТСН. 

Про це InformNapalm повідомляє із посиланням на власні джерела.

"Приналежність БПЛА, які зранку завітали у Москву, встановили. Вони - китайські й прилетіли зі східної частини Московської області", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 30 травня у Москві та Підмосков'ї були чутни звуки вибухів. Місцева влада заявила, що постраждалих немає, однак, за даними Telegram-каналу Mash, безпілотники поцілили у багатоповерхівку на Ленінському проспекті Москви, є поранені.

У Міністернстві оборони поспішили швидко звинуватити в атаці БпЛА Україну, назвавши це "тероризмом". Як заявляють в оборонному відомстві країни-агресорки, в атаці було задіяно вісім безпілотних літальних апаратів літакового типу. Усі безпілотники противника вражені.

Цікаво, що пропагандисти пишуть про 25 БпЛА, а очевидці - про 32.

Оценка материала:

5.00 / 2
Москву атакували дрони дружньої до РФ країни – розвідники 5.00 5 2
Політика / Росія
30.05.2023 839
Еще материалы раздела «Росія»