НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.06.2023 3528

У Білій Церкві випускник на інвалідному візку не зміг відсвяткувати останній дзвоник через вчительку

За словами хлопця, останні пів року він мріяв відсвяткувати останній дзвоник, проте класна керівниця навіть не звернула уваги на те, що Артем приїхав на святкову лінійку.

3da7c791155edac3ae038ee3e0b24bea_02.06.23

У Білій Церкві на Київщині 11-класник на інвалідному візку не зміг відсвяткувати останній дзвоник через класну керівницю. Пише ТСН. 

Про це випускник Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20 Артем Батрак повідомив у Facebook.

Хлопець пояснив, що класна керівнця проігнорувала його та однокласницю нібито за те, що вони були на інвалідних візках.

"Я навчався у Білоцерківському опорному ліцеї номер 20. Моя класна керівниця Гончар Тамара Борисівна навіть не звернула уваги на те, що я приїхав! Не поставила мене до мого класу, не запросила до школи! Повністю проігнорувала мене та мою однокласницю Поліну, яка також на інвалідному візку! Ніби ми не її учні, а просто діти з вулиці! Ще й на інвалідних візках", - написав Артем.

Хлопець додав, що про свій останній дзвоник мріяв пів року, уявляв, як мама з усіма його однокласниками заводить до школи на останній урок, як йому одягають стрічку випускника.

Випускник розповідає, що байдужість класного керівника його шокувала.

"Мені стало огидно бути присутнім на лінійці! Моя мрія розбилась в один момент! Дякую, рідним що мене підтримали! Що не дали розревітись на лінійці!", - підсумував хлопець.

ТСН.ua намагався отримати коментар керівництва Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20, проте жоден із телефонів, зазначених на офіційному сайті закладу, наразі не відповідає.

Нагадаємо, 12-річного хлопчика вигнали зі школи через напис на футболці.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Білій Церкві випускник на інвалідному візку не зміг відсвяткувати останній дзвоник через вчительку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.06.2023 3528
Еще материалы раздела «Суспільство»