НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Політика
Росія
02.06.2023 453

Прийняли за російських добровольців: на Бєлгородщині війська РФ знищили автівку з цивільними

Щонайменше двоє цивільних загинули, і це прямий наслідок непрофесіоналізму путінської армії.

acf58f34d6d079681aabe6d0300e49d2_02.06.23

Війська Росії у Бєлгородській області РФ у боротьбі проти "диверсантів" не зважають на цивільне населення. Біля села Нова Таволжанка вони знищили машину "Рено" з цивільними, сприйнявши їх за добровольців легіону. Внаслідок загинуло щонайменше двоє людей. Пише ТСН. 

Цей інцидент є прямим наслідком непрофесіоналізму путінської армії.

Про це повідомили у Telegram легіону "Свобода Росії".

У дописі йдеться, що на околицях Нової Таволжанки наразі тривають активні бої. Вогнем з артилерії росіяни накривають будь-які точки, де фіксують пересування легіонерів і РДК, навіть незважаючи на цивільних. Серед легіонерів також є поранені, зауважили у повідомленні.

"Але свобода здобувається кров'ю. Усіх поранених уже доправлено до лікарні", – зазначили у легіоні.

Легіонери наполегливо рекомендують мирним мешканцям не залишати укриття та чекати на закінчення бойових дій у своєму районі.

"Ми принесемо додому мир! Росія буде вільною!" – наголосили добровольці.

Нагадаємо, 1 червня російські добровольці заявили про другу фазу "звільнення" Бєлгородської області. Бійці РДК та легіону "Свобода Росії" знову зайшли на територію Бєлгородської області РФ. За інформацією РДК, зараз іде бій за Шебекіно. У ГУР заявили, що в боях беруть участь виключно російські громадяни.

Тим часом у Бєлгороді місцеві мешканці помітили рух російської техніки, яка прямувала в бік українського кордону.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прийняли за російських добровольців: на Бєлгородщині війська РФ знищили автівку з цивільними 5.00 5 2
Політика / Росія
02.06.2023 453
Еще материалы раздела «Росія»