<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politicoвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.06.2023 509

Сирне печиво: простий рецепт ідеальної закуски

Якщо приготувати тісто для печива і зберігати його в морозильній камері, то ви зможете швидко приготувати ідеальну закуску, коли до вас несподівано прийдуть гості.

5c05ef741c0cd2e7d20c091824e8c413_05.06.23

Сир, бажано чедер, та гострий чилі з хрусткою морською сіллю зроблять ваше печиво хітом будь-якої вечірки. Для приготованого печива вам знадобиться мінімум інгредієнтів. Пише ТСН. 

Складники

  • вершкове масло — 110 г
  • твердий сир (краще чедер) — 230 г
  • борошно — 170 г
  • мелений чилі — половина чайної ложки (можна замінити паприкою або порошком чипотлі)
  • сіль
  • велика морська сіль

Приготування

У чашу електричного міксера покладіть м'яке вершкове масло, натертий сир, все борошно, порошок чилі та 1 чайну ложку солі. Додайте 1-2 столові ложки води і перемішайте на низькій швидкості, щоб інгредієнти з'єдналися. Увімкніть міксер на середню швидкість і збивайте протягом 30 секунд, доки інгредієнти не зберуться у великі грудки.

Викладіть тісто на трохи посипану борошном обробну дошку і скачайте його в рулет. Загорніть у поліетилен і поставте в холодильник мінімум на 1 годину. Ви можете зберігати тісто в холодильнику протягом декількох днів або заморозити до 4 місяців.

Коли будете готові випікати, розігрійте духовку до 180 градусів.

Застеліть два дека пергаментним папером. Наріжте тісто завтовшки 1-1,5 см і розкладіть його на папері з відривом 2 см одне від одного. Посипте великою морською сіллю і запікайте 15-17 хвилин до золотаво-коричневого кольору. Остудіть на деку або решітці для випікання і подавайте за кімнатної температури.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сирне печиво: простий рецепт ідеальної закуски 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.06.2023 509
Еще материалы раздела «Суспільство»