<
НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.06.2023 1090

Прогноз погоди на 6 червня: частину України накриють грози

У деяких регіонах зіпсується погода.

У вівторок, 6 червня, в частині регіонів України очікуються дощі та грози. Стовпчики термометрів піднімуться до +24 – 26 градусів. Пише ТСН. 

Про це повідомив Укргідрометцентр.

Короткочасні дощі та грози пройдуть у західних областях України: Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій. У північних областях не очікуються опади.

У вівторок погода в Україні буде теплою. На сході вдень очікується від +20 до +24 градусів.

Найтепліше буде в північних, південних та центральних регіонах: від +23 до +26 градусів.

У Києві 6 червня передбачається тепла погода: стовпчики термометрів удень піднімуться до +26 градусів. Синоптики прогнозують мінливу хмарність та без істотних опадів.

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що перший місяць літа, червень, буде в Україні теплим. Очікується, що опади будуть у межах норми. Середня місячна температура буде в межах +18°-23°.

Оценка материала:

5.00 / 3
Прогноз погоди на 6 червня: частину України накриють грози 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
06.06.2023 1090
Еще материалы раздела «Суспільство»