<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Росія
06.06.2023 421

"На роки стане зоною активних бойових дій": "Вагнер" закликає мешканців Бєлгородщини виїжджати з області

Мешканців Бєлгородської області закликають виїхати через погіршення ситуації.

c4e179b8e69ea99779084df55908a26f_06.06.23

Мешканцям прикордонних населених пунктів Бєлгородської області рекомендують виїхати з регіону через те, що з кожним днем ситуація там лише погіршується. Пише ТСН. 

Про це повідомила пресслужба ПВК "Вагнер" у Telegram.

"Щодо Бєлгородської області. Тим, хто живе біля кордону, рекомендую виїхати. Все йде до того, що Бєлгородська область наразі на роки стане зоною активних бойових дій. Все дуже нагадує ЛНР 2015 року, коли місцеві питали, а чи надовго це все? Я відповідав – назавжди. І мав рацію. Обстріли, вилазки ДРГ поступово перейдуть у широкомасштабні бойові дії. Багато населених пунктів, особливо ті, що розташовані недалеко від кордону, перетворяться на зони тотального руйнування і будуть зметені артилерійським вогнем", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 4 червня добровольці РДК і Легіону "Свобода Росії" пропонували губернаторові Бєлгородської області В'ячеславу Гладкову, щоб він особисто забрав російських окупантів, яких вдалося захопити у полон під час операції на Бєлгородщині. Проте Гладков проігнорував цю пропозицію і не приїхав на зустріч.

Оценка материала:

5.00 / 2
"На роки стане зоною активних бойових дій": "Вагнер" закликає мешканців Бєлгородщини виїжджати з області 5.00 5 2
Політика / Росія
06.06.2023 421
Еще материалы раздела «Росія»