НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.06.2023 1039

Підрив Каховської ГЕС – чи будуть у Києві проблеми з водопостачанням

У Києві ситуація з водопостачанням залишається стабільною.

abcbf26c1648f047a7571b9c7559d315_07.06.23

Підрив дамби Каховської ГЕС та спуск води з Каховського водосховища жодним чином не позначиться на водопостачанні Києва. Пише ТСН. 

Про це повідомили у міській військовій адміністрації з посиланням на "Київводоканал".

"У Києві ситуація з водопостачанням залишається стабільною, усі гідротехнічні споруди працюють у штатному режимі, жодних перебоїв у роботі обладнання немає. Столиця продовжує забезпечуватись водою безперебійно і в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Фахівці "Київводоканалу" працюють, щоб забезпечити надійне централізоване водопостачання споживачів столиці.

Нагадаємо, у ніч проти вівторка, 6 червня, російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. ТСН.ua зібрав усе, що відомо про підрив Каховської ГЕС та наслідки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Підрив Каховської ГЕС – чи будуть у Києві проблеми з водопостачанням 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.06.2023 1039
Еще материалы раздела «Суспільство»