<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєннівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.06.2023 1352

Гороскоп на 7 червня для всіх знаків зодіаку: один із найскладніших, найнебезпечніших і найтемніших днів місяця

Нинішній день – один із найскладніших, найнебезпечніших і найтемніших у всьому місячному циклі.

07da7e3ec52124d1de8f5c87e9c2a981_07.06.23

Головною небезпекою цього часу є підвищена ймовірність конфліктів: для того, щоб спалахнула сварка, буває достатньо не лише необережного слова, а й косого погляду. Незважаючи на це, день часто буває сприятливим для різних справ – насамперед для відносин із керівництвом. Складуться сприятливі умови для того, щоб справити на нього гарне враження і, як наслідок, здобути нову посаду, підвищення зарплати, премію чи схвалення на нараді. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 7 червня для Овнів

Моральна напруженість, яка відчуватиметься від самого ранку, може знайти вихід у нападках на людей із вашого оточення – краще спрямувати її в мирне русло, тобто на роботу або клопоти по дому.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 7 червня для Тельців

Від негативної енергії нинішньої місячної доби можуть постраждати передусім ті представники знака, які не вміють опанувати себе, тому необхідно зусиллями волі стримувати свої емоції.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 7 червня для Близнят

Незважаючи на те, що на календарі будній день, зірки пропонують вам взятися до прибирання в оселі: так ви зможете витратити надлишок негативної енергії без шкоди для близьких, а там і життя налагодиться.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 7 червня для Раків

Представникам вашого знака сьогодні не варто залишати стіни свого дому без нагальної потреби: в ньому ви почуваєтеся захищеними від будь-яких життєвих неприємностей, а отже, день мине на позитиві.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 7 червня для Левів

Відмовитися від спілкування з людьми навколо такій товариській людині, як ви, буде практично неможливо, тому намагайтеся хоча б максимально обмежити його – так ви зможете вберегтися від чужого негативу.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 7 червня для Дів

Якщо влаштувати повноцінне прибирання в оселі не вдасться, викиньте хоча б старі, непотрібні вам речі: вони очистять енергетику помешкання, тому не варто стояти над ганчір'ям із думкою: а раптом ще знадобиться?

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 7 червня для Терезів

Хоч як би вам хотілося зберегти добрі стосунки з кимось із вашого оточення, не дозволяйте цій людині сісти вам на голову: краще піти на конфлікт, ніж припинити себе поважати.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 7 червня для Скорпіонів

Не варто нікому нічого обіцяти, особливо якщо ви цілковито не впевнені, що зможете дотриматися слова: коли вас про нього запитають, ви, найімовірніше, опинитеся в не найзручнішому становищі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 7 червня для Стрільців

Небажано встрявати в авантюру, в яку вас втягуватиме хтось із друзів або знайомих: заробити на ній, як ви сподіваєтеся, вам однаково не вдасться, а ось зробити вчинок, за який буде соромно, можна цілком.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 7 червня для Козорогів

На роботі сьогодні краще взяти відгул, якщо ж такої можливості не буде, необхідно зосередитися на виконуваних завданнях, не відволікаючись на розмови з колегами – вони можуть призвести до конфліктів на рівному місці.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 7 червня для Водоліїв

День сприятливий для того, щоб визнати свої помилки: по-перше, таким чином ви загладите свою провину перед тими, кого образили, а по-друге, можливо, не повторите нічого схожого надалі.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 7 червня для Риб

Час для втілення в життя професійних – особливо творчих – планів ще не настав, тому зачекайте з роботою над ними – поки підтягніть "хвости", які у вас залишилися.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 7 червня для всіх знаків зодіаку: один із найскладніших, найнебезпечніших і найтемніших днів місяця 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.06.2023 1352
Еще материалы раздела «Суспільство»