НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.06.2023 5227

Дощі та грози: якою погода буде на цьому тижні та де прогнозуються зливи

Місцями можуть бути дощі, але на решті територій буде суха та тепла погода.

В Україні 7 червня на заході України пройдуть короткочасні дощі та грози. Дощити може і в північній частині нашої держави. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написала синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, 7 червня, у західних областях очікуються короткочасні дощі та грози. “Трохи покапати” може вдень і у північній частині. На решті територій - сухо  та сонячно.

“Температура повітря незвично буде нижчою на Закарпатті та звично в Карпатах: +19-22 градуси. Найтеплішими виявляться завтра північ, південь та центр: +23-27 градусів. На сході очікується +20-24 градуси”, - розповіла Диденко.

Також вона додала, що у Києві 6 червня передбачається тепла погода, до +26 градусів. Без істотних опадів, хіба ближче до вечора може подекуди вилитися пару крапель дощу.

На тижні дощ - переважно на заході України.

Побільшає дощів вихідними, 10-11 червня і, відповідно, трохи похолоднішає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощі та грози: якою погода буде на цьому тижні та де прогнозуються зливи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.06.2023 5227
Еще материалы раздела «Суспільство»