НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистіввсі новини дня
Політика
Світ
07.06.2023 470

Росія шукає можливості вийти з війни: Зеленський відповів, чи погодиться на переговори з Путіним

Зеленський розповів, що війна закінчиться не за рахунок України.

b971c0f04718e8ecb6afa74883af45e5_07.06.23

Президент України Володимир Зеленський розповів, що Росія шукає можливості вийти з війни. Проте український лідер і далі не має наміру вести переговори з диктатором Путіним.

Про це він сказав 6 червня під час пресконференції. Пише ТСН. 

"Ті чи інші міжнародні кола шукатимуть, як Росії вийти з цієї ситуації. В цьому є мінус, бо не хочеться, щоб це було за наш рахунок. Я роблю все, щоб не давати цьому статись. А тому в таких розмовах ми приймаємо участь. Такі теми піднімаються, і ми достатньо категоричні в цьому. І це не загальні речі, а дуже конкретні", - сказав Зеленський.

Президент наголосив, що він надалі дотримується позиції, що жодних переговорів з Путіним не буде.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відповів, чи можуть українські війська після повернення всіх наших територій до кордону 1991 року розпочати бойові дії на території РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія шукає можливості вийти з війни: Зеленський відповів, чи погодиться на переговори з Путіним 5.00 5 1
Політика / Світ
07.06.2023 470
Еще материалы раздела «Світ»