НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
08.06.2023 590

Сирський повідомив про успіхи під Бахмутом: генерал показав відео

Захисники міста штурмують позиції ворога.

7283bb353b44a95ad61b3e8beadc3196_08.06.23

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський повідомив про успішні дії Збройних сил України під Бахмутом на Донеччині. Пише ТСН. 

У своєму Telegram-каналі він опублікував відео.

На відео, яке зафільмоване на бодікамеру, показано роботу бійців Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ на Бахмутському напрямі. Оборонці міста штурмують позиції росіян, які під натиском відходять назад.

"Сили оборони продовжують рух уперед на флангах, ворог втрачає позиції під Бахмутом", - йдеться у дописі під відео.

Нагадаємо, американські аналітики ISW у своєму новому звіті повідомили, що на Бахмутському напрямку тривають запеклі бої. Українські військові проводять наземні контратаки на північ і південний захід від Бахмута. Також ЗСУ витіснили російські сили з позицій на захід від Кліщіївки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський повідомив про успіхи під Бахмутом: генерал показав відео 5.00 5 2
Політика / Україна
08.06.2023 590
Еще материалы раздела «Україна»