НОВИНИ ДНЯ: Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.06.2023 6025

Гороскоп на 9 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли треба рухатися вперед

День активних дій і руху вперед, коли недостатньо поставити перед собою мету – потрібно ще й робити кроки на шляху до її досягнення.

88cab2a515a4ee0c68717ac4d321d30c_-09.06.23

Особливо цей час стане сприятливим для людей мистецтва – під впливом його енергії вони зможуть створити щось справді прекрасне, про що говоритимуть, як про серйозне досягнення. Інші професії теж не залишаться осторонь, особливо якщо вирішувати пов'язані з ними питання з креативної точки зору. Цього дня також необхідно заводити нові зв'язки та зустрічатися зі старими друзями – такі зустрічі минуть на належній емоційній висоті. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 9 червня для Овнів

Вдалими виявляться поїздки будь-якої якості, але особливо сприятливим день буде для відряджень: усі поставлені перед вами керівництвом завдання вдасться виконати на відмінно, а заразом і відпочити.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 9 червня для Тельців

Не варто дослухатися до порад доброзичливців – як істинних, так і уявних: висловлюючи побажання на вашу адресу, вони переслідуватимуть не ваші, а власні інтереси.

Близнята(22.05 – 21.06)

Гороскоп на 9 червня для Близнят

День – незважаючи на те, що він припадає на фінал робочого тижня – відкриє перед представниками вашого знака серйозні професійні перспективи, спробуйте їх не прогаяти.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 9 червня для Раків

Що б не відбувалося навколо вас цього дня, намагайтеся максимально відключити емоційну реакцію на події: все врешті-решт владнається, а нервові клітини відновити не вдасться.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 9 червня для Левів

Незважаючи на передчуття вихідних, день – хоча б першу його половину – необхідно присвятити роботі: в цей період можна буде закласти підґрунтя для виконання важливого професійного завдання.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 9 червня для Дів

Яким би авторитетом не володіла людина, яка сьогодні переконуватиме вас у своїй правоті, спробуйте зберегти здоровий глузд – не піддавайтеся на маніпуляції, інакше станете пішаком у чужій грі.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 9 червня для Терезів

Якщо керівництво цікавиться вашою думкою щодо вирішення важливого професійного питання, сміливо висловлюйте її, навіть якщо вона йде врозріз із тим, що думає саме керівництво: воно прийме вашу думку.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 9 червня для Скорпіонів

День – особливо друга його половина – максимально сприятливий для зустрічі з друзями та візиту до родичів: по-перше, вдасться порозумітися з ними, по-друге, спілкування залишить приємне враження.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 9 червня для Стрільців

Обставини сьогоднішнього дня змусять вас замислитися над тим, чи правильною життєвою дорогою ви йдете – можливо, вам варто переглянути як свої цілі, так і способи їх досягнення.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 9 червня для Козорогів

Для отримання бажаного професійного результату залишилося зробити лише кілька вирішальних зусиль, тому – незважаючи на супутнє для фіналу тижня розслаблення – необхідно їх зробити.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 9 червня для Водоліїв

Представники вашого знака можуть розраховувати на успіх у всіх сферах життя та діяльності, але найбільш успішною стане професійна: можна, незважаючи на п'ятницю, розпочинати нові проєкти.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 9 червня для Риб

Зірки рекомендують представникам вашого знака згадати про друзів або близьких, з якими ви давно не спілкувалися: сьогодні саме час, зробивши перший крок до зближення, зустрітися з ними чи хоча б зателефонувати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 9 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли треба рухатися вперед 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.06.2023 6025
Еще материалы раздела «Суспільство»