<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєннівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.06.2023 4849

Дощі посиляться та повернеться холод: якою буде погода в Україні на вихідних

За прогнозами синоптиків, ближче до неділі дощі заполонять більшу частину областей країни. Найсильніше на собі відчують це мешканці західних, південно-східних областей, а також у Криму.

Наближаються вихідні, на яких погода в деяких регіонах України буде не літньою. У деяких областях пройдуть опади та очікуються пориви вітру. Фокус зібрав усе, чого чекати людям у найближчі кілька днів.

П'ятниця, 9 червня. У цей день по всій території країни очікується мінлива хмарність, а в деяких містах очікуються опади, за інформацією Укргідрометцентру.

У західних та північних областях удень очікуються короткочасні дощі та грози. У Карпатах опади будуть значними. Решта країни — сухо.

Нічна температура повітря очікується на рівні +12-17°, вдень +24-29°, у західних областях України та в Криму +21-26°, а в Карпатах уночі +8-13°, вдень +13-18°.

"У Києві в п'ятницю є ймовірність невеликого дощу, але не без прояснень. Тепла, навіть дуже тепла погода відновиться завтра до +28 градусів", — пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

А ось на вихідних може суттєво похолодати.

10 червня. У суботу практично вся територія країни буде вкрита помірними дощами, а на території півострова вони не лише будуть значними, а й супроводжуватимуться грозами та шквалами вітру.

Денна температура повітря в середньому буде на рівні +23+28 градусів, а ось нічна +13+18 градусів.

11 червня. У неділю також на українців очікує нестійка дощова погода з грозами. Найбільше це відчують жителі західних, південно-східних областей, а також жителі Криму. У решті країни опади також очікуються, але не суттєві. Температура повітря значно зменшиться. .

Денна температура повітря +18+23, нічна +10+15 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі посиляться та повернеться холод: якою буде погода в Україні на вихідних 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.06.2023 4849
Еще материалы раздела «Суспільство»