<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.06.2023 1447

Частину України накриють дощі і грози: синоптики уточнили прогноз на п'ятницю

Цієї п'ятниці, 9 червня, на більшій території України очікується суха та доволі тепла погода. Проте захід України накриють дощі.

Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру. Так, на сході, півдні та в центральних областях України температура вдень підвищиться до +26…+29 градусів. Пише obozrevatel.com.

У західних областях попри похмуру погоду та дощі вдень температура повітря теж буде високою та коливатиметься у межах від +24 до +27 градусів. На кілька градусів прохолодніше буде на Львівщині, Закарпатті та Івано-Франківщині.

У Києві в п'ятницю опади не прогнозуються. Температура вдень буде доволі спекотною – до +29 градусів.

Проте, згідно з даними порталу погоди, вже цими вихідними дощі накриють майже всі області України. Також у неділю та понеділок відчутно похолодає.

Раніше синоптики дали прогноз до кінця тижня й розповіли, де чекати на грози. Поки похолодання з дощами не дійдуть до Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької та Миколаївської областей, температура там 9 і 10 червня може сягнути +30 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Частину України накриють дощі і грози: синоптики уточнили прогноз на п'ятницю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.06.2023 1447
Еще материалы раздела «Суспільство»