<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.06.2023 763

В Україну повернеться тепло і знов похолоднішає: синоптик дала прогноз до 12 червня

У п'ятницю, 9 червня, дощі з грозами місцями пройдуть у прикарпатських областях, на півночі України, а ввечері дійдуть до Волині та Рівненщини.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua.

На решті території, тобто на півдні, сході та центрі, опадів не передбачається.

Вітер південно-східний, помірний.

Температура повітря протягом дня очікується досить високою: +24... +28 градусів. Лише на Львівщині, Івано-Франківщині та на Закарпатті буде свіжіше, усього +20... +24 градуси.

У Києві існує ймовірність невеликого дощу, проте не без прояснень. Тепла погода відновиться й завтра у столиці буде до +28 градусів.

Але у неділю-понеділок похолоднішає, з періодичними дощами, - зазначила синоптик. Водночас вона попередила, що у неділю, 11 червня, на Херсонщині є ймовірність помірного та навіть місцями сильного дощу.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну повернеться тепло і знов похолоднішає: синоптик дала прогноз до 12 червня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.06.2023 763
Еще материалы раздела «Суспільство»