Життя та Стиль
Суспільство
Котлети з курячих сердець: незвичайний рецепт
Такі котлети будуть смачними, як одразу після приготування, так і в охолодженому вигляді. Ви зможете не тільки значно заощадити, а й потішити сім'ю чимось новим.
Головним інгредієнтом страви є курячі серця. Для фаршу потрібно перекрутити через м'ясорубку серця, цибулю. Додати трохи манки та обсмажити. Вийдуть пухкі, повітряні котлетки. Пише ТСН.
Складники
- курячі серця – 300 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- яйце – 1 шт.;
- манна крупа – 6 ст. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- олія – для смаження.
Приготування
Промийте курячі серця під проточною водою. Видаліть жир, протоки, судини та ще раз промийте. Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.
Пропустіть через м'ясорубку курячі серця, цибулю та часник. Додайте яйце, сіль, перець, манну крупу. Добре перемішайте. Накрийте ємність із фаршем плівкою і залиште на 15-20 хвилин для набухання.
Фарш викладайте столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
Поради
- Курячі серця можна перебити блендером.