<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.06.2023 4341

Це дуже просто: надійний спосіб миттєво відновити зів'ялі помідори на грядці

Садівники знають, що іноді помідори на грядці можуть зів'янути за одну ніч.

3b15732d06a50fc864bbe917801361ff_13.06.23

Виростити врожай помідорів не так легко, станом рослин весь час потрібно спостерігати. І якщо щось не так, швидко реагувати. Пише ТСН. 

Крім шкідників та хвороб, на врожайність та якість томатів можуть вплинути дефіцит поживних речовин, нерегулярний полив, погане запилення та багато інших проблем. Одна з речей, які можуть з ними трапитися, це те, що вони раптово починають в'янути, хороша новина полягає в тому, що їх не так вже й складно врятувати і оживити. Як це зробити, досвідчені садівники розповіли Еxpress.co.uk.

Якщо ваш помідор раптово зів'яв, найімовірніше, йому не вистачає води. Зів'ялий помідор потрібно просто добре полити.

Якщо це допоможе і причина в'янення була в тому, що рослині просто не вистачало води, вам варто переглянути режим поливання, можливо, варто робити це частіше і більшою кількістю води.

Ще однією причиною в'янення може бути нестача мікроелементів, тому не варто забувати про добрива.

Оценка материала:

5.00 / 1
Це дуже просто: надійний спосіб миттєво відновити зів'ялі помідори на грядці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.06.2023 4341
Еще материалы раздела «Суспільство»