<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.06.2023 3432

Синоптикиня розповіла, коли до України повернеться літнє тепло

Атмосферний фронт, який прийшов до України вихідними з півночі та приніс похолодання по всій країні, від середи почне слабшати. Саме тому вже від середини тижня відчується істотне потепління.

Про це розповіла ТСН синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха.

За її словами, хоча про справжню літню спеку говорити поки зарано, але на 22-27 градусів тепла вже можна розраховувати до кінця цього тижня. Опадів у більшості регіонів синоптики не передбачають, окрім заходу країни. Там, особливо в гірській місцевості, прогнозують дощі, які можуть спричинити паводок.

"По всій території понеділок-вівторок ще буде прохолодно. Середа 14 червня - як перехідний етап. Четвер-п'ятниця - підвищення температури - оці +22-27 градусів. На заході країни можна буде спостерігати паводки за рахунок злив, але вони короткочасні і в межах русла. Гідрологи будуть слідкувати за ситуацією", - наголосила синоптикиня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня розповіла, коли до України повернеться літнє тепло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.06.2023 3432
Еще материалы раздела «Суспільство»