<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський зробив нову заяву  Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зодіакальний гороскоп на липень 2024 року для всіх 12 знаків  Міноборони про темпи мобілізації: динаміка позитивна, краще ніж в березні та лютому  Чого ворог боїться найбільше: комбат дав неочікувану відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.06.2023 536

Рецепт салату з огірків та помідорів зі смачною заправкою: це не олія і не сметана

Рецепт неймовірно смачного салату з огірків та помідорів.

44b89a2108eb84a48ec1b4f686af2753_16.06.23

Літо - пора свіжих фруктів, соковитих ягід і, звісно ж, смачних салатів. Якщо ви шукаєте простий, але водночас неймовірно смачний рецепт літнього салату, то цей варіант точно підійде. Завдяки заправці з трьох інгредієнтів звичайний салат перетвориться на шедевр ресторанного рівня. Пише ТСН. 

Не забувайте правильно вибирати овочі для салату - зверніть увагу на якість та свіжість огірків і помідорів. Намагайтеся обирати соковиті та стиглі помідори, а також огірки без гіркоти. Не забувайте також про нарізання овочів - найкраще, якщо вони будуть нарізані невеликими кубиками або кружечками однакового розміру.

Інгредієнти для заправки салату з помідорів та огірків:

  • 100 мл винного оцту,
  • 100 мл олії,
  • 2-3 столові ложки гранатового соусу.

Змішайте винний оцет, олію та гранатовий соус. Саме гранатовий соус надасть салату неперевершений смак та аромат. Але якщо ви не є його шанувальником, можна спробувати інші варіанти. Наприклад, додати сіль, улюблені спеції, сушений базилік, орегано. Експериментуйте зі спеціями, доки не знайдете свій ідеальний смак. Нагадаємо також, що ця заправка легко змінюється за вашим смаком. Замість гранатового соусу спробуйте соус на основі меду або гірчиці. А замість соняшникової олії спробуйте оливкову або кунжутну. Варіантів безліч, і ви можете знайти той, який найбільше вам подобається.

Після того, як всі інгредієнти змішані у мисці, щільно закрийте її кришкою або тарілкою. Потрібно дати заправці трохи настоятися, щоб смаки добре змішалися між собою. Що довше заправка буде стояти, то смачнішим буде салат. Додайте заправку до салату і добре перемішайте, щоб кожен шматочок овочів був покритий цим чудовим соусом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт салату з огірків та помідорів зі смачною заправкою: це не олія і не сметана 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.06.2023 536
Еще материалы раздела «Суспільство»