<
НОВИНИ ДНЯ: Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкоювсі новини дня
Політика
Світ
16.06.2023 505

Арестович вказав на людину, яка може очолити Росію після краху Путіна

Чинний господар Кремля, понад два десятиліття перебуваючи при владі, нав’язав росіянам думку, що він є безальтернативним “рятівником Росії”.

6c4947bbee85708bd86296bdee6542ce_16.06.23

Військово-політичний експерт, колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що альтернативою Путіну в Російській Федерації є бізнесмен Михайло Ходорковський, який відбував покарання в російській колонії і вважається в’язнем сумління. Пише ТСН. 

Про це він говорив в інтерв'ю литовському каналу Delfi.

За словами Арестовича, мільйонам жителів Росії, які не згодні з путінським режимом, потрібно запропонувати альтернативу, тому що “безальтернативність — це те, що згубить людей, які потрапили в цей ящик”. Експерт наголосив, що чинний господар Кремля, понад два десятиліття перебуваючи при владі, нав’язав росіянам думку, що він є безальтернативним “рятівником Росії”.

“Ходорковський за набором особистих якостей потужна фігура, він бізнесмен, відсидів 10 років у колонії в далеко не найкращих умовах, має бачення стратегічне, силу волі, освіту, широке коло контактів, і має особисті порахунки з режимом”, - стверджує Арестович.

Експерт підкреслив, що під час конференції об'єднаної російської опозиції у Брюсселі він побачив ставлення до Михайла Ходорковського саме як до альтернативи Путіну.

Водночас Арестович підкреслив, що крахом путінського режиму повинен стати військовий розгром РФ в Україні, а не просто зміна влади в Кремлі.

Після падіння режиму Путіна та поразки РФ у війні, на його думку, важливо буде зберегти санкції до повної виплати репарацій Україні, а також забезпечити демілітаризацію Росії, щоб позбавити її можливості загрожувати сусідам.

Нагадаємо, після того, як Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна, так звані "вежі Кремля" почали активно підшукувати кандидатуру його наступника. Таку інформацію раніше оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Арестович вказав на людину, яка може очолити Росію після краху Путіна 5.00 5 2
Політика / Світ
16.06.2023 505
Еще материалы раздела «Світ»