<
НОВИНИ ДНЯ: Ідеальна закуска на вихідні. Рецепт "лінивої" піци, яка готується за 10 хвилин  Розкрита таємниця найспекотнішого місця на Землі: якою була Сахара 4000 років тому  НМТ-2024. Коли та як зареєструватись на додаткову сесію  Коли Україна зможе перехопити ініціативу на фронті: військовий експерт дав відповідь  Сирний пиріг з лаваша. Ніхто не повірить, що ви приготували цю смакоту усього за 20 хвилин   Демократична система чи сильний лідер: що кажуть українці – соцопитування  США передають потужну військову допомогу Україні: що буде в пакетівсі новини дня
Політика
Україна
18.06.2023 699

Через великі втрати окупанти евакуюють до РФ тільки офіцерів, - Генштаб

Росіяни зазнають в Україні великих втрат, та намагаючись їх приховати, вирішили евакуювати на лікування до РФ тільки офіцерів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що сержантський та рядовий склад, незалежно від важкості та складності поранення, підлягає лікуванню на тимчасово захоплених територіях України.

"Для забезпечення виконання цього рішення загарбники збільшують кількість ліжкомісць у місцях, які використовуються ними у якості військових шпиталів", - повідомили у Генштабі.

Втрати РФ в Україні

Станом на ранок 16 червня відомо про 218 500 ліквідованих росіян. За останню добу ЗСУ знищили 590 загарбників.

А вже 16 червня ЗСУ знищили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу противника та 4 артилерійських підрозділи на вогневих позиціях, 2 станції радіоелектронної боротьби та ще 2 важливих об’єктів противника.

Оценка материала:

5.00 / 2
Через великі втрати окупанти евакуюють до РФ тільки офіцерів, - Генштаб 5.00 5 2
Політика / Україна
18.06.2023 699
Еще материалы раздела «Україна»