<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.06.2023 1176

В Одесі пляжі оголосили непридатними і заборонили купання

Пляжі Одеси визнали непридатними для купання через наслідки підриву Каховської ГЕС.

e777b12a03e7d578c303d98d2052a770_19.06.23

Після підриву росіянами Каховської ГЕС пляжі Одеси визнані непридатними для купання в зв’язку з суттєвим погіршенням стану води у відкритих водоймах (море, лиман) і реальної небезпеки для здоров’я населення міста. Пише ТСН. 

Про це повідомила міська влада за результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Купання людей на пляжах Одеси заборонили.

Проте одесити звертають увагу, що попри явне погіршення води у Чорному морі люди продовжують нехтувати застереженнями і навіть приводять на пляжі маленьких дітей.

Як пише директорка департаменту освіти і науки одеської міської ради Олена Буйневич, батьки продовжують ігнорувати заборону на купання в Одесі.

"Батько на одному з пляжів головою занурює дитину в зеленкувату брудну воду. Нежить лікує, мабуть. Чи просто… розважається. Дитину гойдають на хвилях, вона плещеться з обличчям. Це не єдине відео, такі є ще. Ви що, дорослі, робите? Ви розумієте, що в тій воді? З головою занурювати дитину у воду, та чого не в каналізацію одразу? Трупи тварин, знесені затопленням вуличні вбиральні, продукти, все це несеться хвилями, а ми туди дітей? Щоб що? Оздоровити?", - написала вона у Facebook, прокоментувавши одне із відео з Одеси у Тіk Tok.

Нагадаємо, у водоймах Одещини виявили небезпечні збудники інфекційних хвороб.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Одесі пляжі оголосили непридатними і заборонили купання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.06.2023 1176
Еще материалы раздела «Суспільство»