<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.06.2023 2228

На Україну насувається негода

Погода в Україні завтра, 19 червня, погіршиться. Деякі області накриють дощі з градом та шквальні пориви вітру.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в Telegram.

Негода завтра очікується у низці центральних, західних, північних та південних областей. Рятувальники оголосили перший (жовтий) рівень небезпеки.

"19 червня у західних, Вінницькій, Одеській та Житомирській областях грози, вдень в окремих районах Чернівецької, Хмельницької, Рівненської, Житомирської, Вінницької та Одеської областей град та шквали 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Жителів вказаних областей закликають триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев та конструкцій будівель, що можуть зірватися.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Україну насувається негода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.06.2023 2228
Еще материалы раздела «Суспільство»