НОВИНИ ДНЯ: Візит спецпредставника Трампа до України вже готують, дата визначена, - МЗС  Грибна підлива: рецепт смачного додатку до страв  Синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні 22 грудня  Погода знову вражає: якими будуть вихідні в Україні  Чи потрібні парасольки? Якої погоди чекати українцям на Різдво  На вихідних погода в Україні зіпсується  Вихідні будуть без морозів, але з опадами, вдень до +7°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.06.2023 715

Рецепт лазаньї з кабачків

Як приготувати лазанью, щоб було смачно та дієтично? Пропонуємо рецепт літньої лазаньї з кабачків

02ae0a7dbfda304e15cbb2798ac91074_20.06.23

Літо - час для приготування різноманітних страв з овочами. Навіть таку ситну страву як лазанья можна приготувати смачною, легкою та ситною. Пише ТСН. 

Інгредієнти для приготування лазаньї з кабачків:

  • середній кабачок - 1 шт.,
  • великі помідори - 2 шт.,
  • сир м'який зі зниженим вмістом жирності – 150 г,
  • шинка куряча або варене куряче філе - 200 г,
  • перець болгарський – 1 шт.,
  • кріп – 1 пучок,
  • часник – 1 зубчик,
  • олія оливкова –  дві чайні ложки,
  • сіль дрібна морська – до смаку
  • терта моцарела (або сулугуні) для скоринки – 50 г

Приготування лазаньї з кабачків:

  • Кабачок нарізати тонкими пластинками.
  • Форму для запікання змастити оливковою олією та викласти шар нарізаного пластинами кабачка.
  • Зверху покласти шар тонко нарізаної курячої шинки або вареної курки.
  • На неї шар порізаного дрібною соломкою перцю.
  • Готуємо сирний шар, для цього змішуємо сирний крем з порубаним кропом або іншою зеленню, порізаним або видавленим часником.. Викладаємо сирний шар.
  • Таким чином продовжуємо викладати шарами – шар кабачків, помідорів, курка, перець, сирний шар.
  • Останній шар буде шаром кабачків, який  посиплемо тертою моцарелою.
  • Ставимо лазанью у розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 25-30 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт лазаньї з кабачків 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.06.2023 715
Еще материалы раздела «Суспільство»