<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Зодіакальний гороскоп на червень 2024 року для всіх 12 знаків  Що принесе літо. Прогноз погоди на вихідні 1−2 червня  Падіння цін. Скільки коштує орендувати квартиру в Києві напередодні літавсі новини дня
Політика
Світ
22.06.2023 363

Голова ОП закликав Ізраїль дозволити Україні використовувати свою зброю проти іранських безпілотників

Єрмак закликав прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу "висловити свою підтримку Україні".

d0458d9830927a4e703c98417bc84e6f_22.06.23

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак закликав владу Ізраїля дозволити Україні використовувати свою оборонну зброю проти безпілотників іранського виробництва. Пише ТСН. 

Про це він заявив під час спілкування з ізраїльськими журналістами, пише Інтерфакс-Україна.

"Жодна країна, окрім Ізраїлю, не має можливостей, які потрібні Україні для самооборони ... Це обладнання використовуватимуть в Україні проти іранської зброї", - сказав він.

Єрмак заявив, що Ізраїль та Україна мають спільного ворога, тому в Києві не розуміють, чому ізраїльський уряд не хоче допомогти в боротьбі з іранськими дронами.

Крім того, Єрмак закликав прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу "висловити свою підтримку Україні" та сказав, що очікує візиту голови уряду.

Також голова Офісу президента охарактеризував Ізраїль як "найбільш нейтральну країну серед країн, що мають добрі відносини з Україною".

Єрмак закликав владу Ізраїлю засудити нападки диктатора Путіна на єврейську спадщину президента Володимира Зеленського. "Як людина, у якої батько єврей, я не можу зрозуміти, чому Ізраїль не реагує", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ізраїльська оборонна компанія Rafael Advanced Defense Systems завершила розробку новітнього комплексу-перехоплювача Sky Sonic, призначеного для знищення гіперзвукових ракет.

Крім того, ми раніше інформували, що військовий експерт Андрій Крамаров спрогнозував, чи надасть Ізраїль Україні танки Merkava.

Оценка материала:

5.00 / 1
Голова ОП закликав Ізраїль дозволити Україні використовувати свою зброю проти іранських безпілотників 5.00 5 1
Політика / Світ
22.06.2023 363
Еще материалы раздела «Світ»